8 Aralık 2013 Pazar

Samsung S8500 Wave 1 Bada 2 Yazılım Yükleme


Samsung S8500 Wave 1 Bada 2 Yazılım Yükleme



Samsung S8500 Wave 1 telefonunuzda Bada sürümünü kullanıyorsanız veya güncel Bada 2 sürümü yüklü olduğu halde telefonunuzda yazılımsal sorunlar yaşıyorsanız Bada 2 yazılımını telefonunuza yükleyerek hem telefonunuzu güncelleştirebilirsiniz hem de var olan yazılımsal sorunlardan kurtulabilirsiniz.
Yaızlım güncellemesi – yüklemesi telefonunuzdaki bütün verilerinizi siler. Lütfen önce ihtiyacınız olan bilgilerin yedeğini alın. Ayrıca telefonunuzu şarj ederek batarya şarj seviyesini en az %50 seviyesine getirin.
Öncelikle telefonunuzun güncellemesi olup olmadığını öğrenmek için Kies programını kullanmanızı öneririz. Bilgisayarınızda Kies yoksa lütfen buraya tıklayarak indirin ve kurun.
Telefonunuzun seri numarası değişmişse veya yurtdışı bir cihaz ise Kies herhangi bir güncelleme bulmayacaktır. Bu durumda aşağıdaki yönteme başvurmanız gerekecektir.
İhtiyacınız olan dosyalar:
1: Lütfen bilgisayarına Kies programını kurun. Telefonun sürücülerinin yüklenebilmesi için gereklidir.
Samsung S8500 Wave 1 Bada 2.0 Türkçe Yazılım dosyasını indirdikten sonra .rar’dan çıkarın.  İndirdiğiniz Downloader v5.65 programını açın. Aşağıdaki resime bakarak dosya seçimleri ve işaretlemeleri yapın. Lütfen burada dikkatli olun.
samsung s8500 wave 1 bada 2 yazılım yükleme
Boot: BOOTFILES
Amss:amss.bin
Apps:apps_compressed
Rsrc1:Rsrc_S8500_Open_Turkey_Common_OJV.rc1
Rsrc2:Rsrc2_S8500(Low).rc2
Factory FS:FactoryFs_S8500_Open_Turkey_Common_OJV.ffs
CSC:CSC_S8500_Open_Turkey_Common_OJV.csc
SHP APP: ShpApp.app
FOTA:bplib_S8500OpTurkeyCommon.fota
Dosya seçimlerini ve işaretlemelerini yaptıktan sonra telefonu yazılım yüklemesi için hazırlamaya geçebilirsiniz. Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses kısma + ekran kilidi + güç(açma-kapama) tuşlarına beraber basıp biraz basılı tutun. Biraz sonra ekranda Downloading yazısını göreceksiniz. Tuşları bırakabilirsiniz.
Telefon download modundayken usb kablosu ile bilgisayara bağlayın. Kısa bir donanım yüklemesinden sonra programın Port Search butonuna tıklayarak telefonun bağlandığı portu taratın. Port bulunduğunda  sağ alttaki Download butonuna tıklayarak yazılım yükleme işlemini başlatabilirsiniz. Ortalam 5 dakka sürecek olan yazılım yüklemesi bittiğinde telefon kendini otomatik olarak başlatacaktır. Telefon yeniden başladığında kendinize göre kişiselleştirmeye başlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder