12 Aralık 2013 Perşembe

LG G2 D802 Format Atma


LG G2 D802 Format Atma


LG G2 D802 telefonunuzu ağırlaşma, donma, kasılma, uygulama hataları gibi yazılımsal sorunlar veya ekran kilit desenin bloke etmek-unutmak gibi nedenlerle ya da tek işlemle ayar ve veri sıfırlaması yapmak için formatlamak-sıfırlamak isterseniz bunu aşağıda anlattığımız yöntemlerle yapabilirsiniz.
Format işlemi telefona sonradan yüklenmiş tüm veri ve uygulamaları sileceğinden lütfen mümkünse veri yedeği alın. Yine işleme başlamadan cihazı iyice şarj ederek, en az %50 düzeyinde olmasını sağlamak, işlem sırasında telefonun düşük şarj nedeniyle kapanıp, zarar görmesini engeller.
Formatlama-sıfırlama işlemi için iki farklı yöntemden istediğinizi kullanabilirsiniz. İlk yöntem Menü> Ayarlar> Genel> Yedekle ve sıfırla> Fabrika verileri sıfırla> Her şeyi sil yörüngesini izleyip onay vermektir. İkinci yöntem ise ekran kilit desenini unutmak-bloke etmek, uygulama ya da açılma hataları gibi menüsüne erişilemeyen cihazlar için en etkili olan donanımdan format seçeneğidir. Bunun için telefonun fiziksel tuşlarından yararlanmalısınız.
lg g2 ekran goruntusu alma

Cihazı kapatın ve ses açma kısma tuşuyla birlikte açma-kapama(kilit) tuşuna basarak tekrardan açın. Yani yapmanız gereken tuş kombinasyonu ses kısma tuşu + açma-kapama(kilit) tuşu şeklindedir.
LG logosunu gördüğünüzde açma-kapama(kilit) tuşunu bırakın ve tekrar basın. Bu işlem sizi ‘Factory Hard Reset‘ ekranına ulaştıracaktır. Bu aşamada tuşları bırakabilirsiniz.
Factory Hard Reset‘ ekranında dokunmatik çalışmaz; açma-kapama(kilit) tuşu ‘onay’ses açma ve kapama tuşu ise ‘iptal’ görevini üstlenir.
İki kez açma-kapama(kilit) tuşuna basmak, onay aşamalarını geçerek cihazı sıfırlamanızı sağlar. İşlem bu kadar! Artık G2′yi yeniden kişiselleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder