10 Aralık 2013 Salı

Acer Liquid E2 V370 Format Atma


Acer Liquid E2 V370 Format Atma



Acer Liquid E2 V370 telefonunuzda progrsamsal sorunlar yaşıyorsanız, sık sık donuyorsa, ağır çalışıyorsa veya ekran desen – model kilidini yanlış girip bloke ettiyseniz telefonu formatlayarak bu bahsettiğimiz sorunları çözebilirsiniz.
Format işlemi telefonunuzdaki kişisel bilgilerinizi silecektir. Lütfen eğer yedek alabiliyorsanız yedek alın. Telefonunuzu şarja takıp batarya şarj seviyesinin en az %25 olmasını sağlayın. İsterseniz sim ve hafıza kartlarınızı telefondan çıkarabilirsiniz.
Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses açma + güç(açma-kapama) tuşlarına basıp bir süre basılı tutun. Biraz sonra ekranda 3 tane seçenek göreceksiniz. Şimdi tuşları bırakabilirsiniz.
Recovery Mode
Fastboot Mode
Normal Boot
Ses açma tuşu ile oku  Recovery Mode seçeneğinin karşısına getirin ve ses kısma tuşuna basın.  Ekranda android logosu gözükecektir. Bu ekrandayken bir kere güç(açma-kapama) tuşuna basın. Recovery Mode seçenekleri çıkacaktır.
Ses kısma tuşu ile wipe cache partititon seçeneğinin üzerine gelip ses açma tuşuna basın. Bu işlem telefonunuzun önbelleğini silecektir.  Daha sonra ses kısma tuşu ile  wipe data/factory reset seçeneğinin üzerine gelin ve ses açma tuşuna basın. Açılan ekranda ses kısma tuşu ile yes/delete all user dataseçeneğinin üzerine gelin ve tekrar ses açma tuşuna basın. Bu işlem telefonunuzu tamamen formatlayacaktır.
Son olarak reboot system seçeneğindeyken ses açma tuşuna basıp telefonu yeniden başlatıyoruz. Telefonunuz formatlanmış şekilde açılavaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder