12 Aralık 2013 Perşembe

Samsung i9070 Galaxy S Advance Android 4.1.2 Jelly Bean Yazılım Yükleme


Samsung i9070 Galaxy S Advance Android 4.1.2 Jelly Bean Yazılım Yükleme 


Samsung i9070 Galaxy S Advance telefonunuzda 4.1.2 sürümünden daha düşük bir yazılım kullanıyorsanız veya yazılımsal sorunlar yaşıyorsanız aşağıda anlatacağımız yöntemle yazılımınızı güncelleyebilirsiniz.
Yazılım güncellemesi telefonunuzdaki tüm bilgi ve verilerinizi silecektir. Lütfen sizin için önemli olan bilgilerinizin yedeğini alın. Ayrıca yükleme esnasında telefonunuzun kapanmaması için telefonu şarja takıp şarjın enaz %50 seviyesinde olmasını sağlayın. Sim ve hafıza kartlarınızı telefondan çıkarabilirsiniz.
Telefon ile bilgisayarınızın başarılı bir şekilde birbirini görmesi için bilgisayarınızda Kies programının olması gerekmektedir. Bilgisayarınızda Kies kurulu değilse lütfen buradan indirip kurun.
İhtiyacınız Olan Dosyalar:
Temiz bir yazılım güncellemesi için telefonunuzu formatlamanızı öneririz. Telefonunuzu nasıl foprmatlayacağınızı öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.  Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses kısma + home(orta tuş) + güç(açma-kapama) tuşlarına beraber basın ve basılı tutun. Ekrana renkli ingilizce yazılar gelince tuşları bırakın ve bir kere ses açma tuşuna basın. Bu işlem telefonunuzu Download Moduna alacaktır. Telefon download modundayken usb kablosu ile bilgisayara bağlantı yapın. Bilgisayar sürücüleri otomatik olarak yükleyecektir.
i9070 android 4.1.2 yazılım yükleme
İndirdiğiniz Odin programını açın. ID:COM kutucuğunda telefonun bağlandığı com port numarası gözükecektir.PDA butonuna basıp indirdiğiniz I9070JVBMD1_I9070OJVBMD1_HOME.tar.md5 dosyasını seçin. Başka herhangi bir işaretleme yapmadan Start butonuna basıp yükleme işlemini başlatın.
Yükleme işlemi bittiğinde programın sol üst köşesinde PASS yazısını göreceksiniz. Telefon otomatik olarak kendini başlatacaktır. Dil seçimi ile başlayıp telefonu kendinize göre kişiselltirebilirsiniz. Artık telefonunuzda Android 4.1.2 Jelly Bean yüklüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder