26 Mayıs 2014 Pazartesi

Samsung S3650 Corby Yazılım Yükleme

       Samsung S3650 Corby Yazılım Yükleme

Samsung S3650 Corby telefonunuz yazılımsal sorunlar nedeniyle açılmıyorsa veya sürekli reset atıyorsa tekrar yazılım yükleyerek bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. Yükleyeceğiniz yazılımın için Türkçe dili de mevcuttur. Yani telefonunuzda Türkçe yoksa yüklenmiş olacaktır.
Ayrıca telefon kilidinizi –
 güvenlik kodunuzu unuttuysanız yazılım yüklereyek bu kilidi kırabilirsiniz.
Yazılım yüklemesi telefonunuzdaki tüm kişisel bilgi ve verilerinizi silecektir. Yedek alabiliyorsanız lütfen alın. İşlem esnasında telefonun kapanması yani bilgisayar ile olan bağlantısının kesilmesi ciddi yazılımsal sorunlar ortaya çıkaracaktır. Bunu engellemek için lütfen dolu bir batarya ile işlem yapın.
Telefon sürücülerinin otomatik olarak yüklenebilmesi için bilgisayarınızda Kies programının kurulu olması gerekmektedir. Bilgisayarınızda Kies yoksa lütfen buradan indirerek kurun. Kurulumu yaptıktan sonra bilgisayarınızı resetleyin. Programı açmanıza gerek yoktur. Sadece kurulu olması yeterlidir.
İhtiyacınız olan dosyalar:
Dosyaları indirip winrar ile bir klasöre çıkarın.
Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses kısma + kamera + güç(açma-kapama) tuşlarına beraber basıp  1-2 saniye bekleyin. Ekranda Downloading yazısını göreceksiniz. Tuşları bırakabilirsiniz. USB kablosu ile bilgisayara bağlayın. Sürücülerin yüklenmesini bekleyin.
MultiLoader v5.67 programını açın. Port Search butonuna basıp telefonun bağlandığı portu bulun. Aşağıdaki resime uygun olarak işaretlemeleri ve dosya seçimlerini yapın.
s3650 yazılım yükleme
1:  BRCM2133 seçeneğini işaretleyin.
2: Full Download seçeneğini işaretleyin.
Boot: BOOTFILES
Amss: apps_compressed.bin
Apps: apps_compressed.bin
Rsrc1: Rsrc_S3650_EPLUS.rc1
Rsrc2: Rsrc2_S3650(Low).rc2
Factory FS: FactoryFs_S3650_EPLUS.ffs
İşaretleme ve dosya seçimleri tamamsa Download butonuna basarak yüklemeyi başlatın. Yükleme başlarken telefon kendini bir defa yeniden başlatabilir. Lütfen işlem bitene kadar telefon bağlantısını kesmeyin. İşlem başarıyla bittiğinde soldaki beyaz alanda All files complete mesajını göreceksiniz. Telefon kendini otomatik olarak başlatacaktır. Başlatmazsa siz bataryayı çıkarıp gerit takın ve telefonu açın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder