26 Mayıs 2014 Pazartesi

BlackBerry Torch 9800 Yazılım Güncelleme & Yükleme

       

BlackBerry Torch 9800 Yazılım Güncelleme & Yükleme



BlackBerry Torch 9800   Telefonunuz 'app hata 523, 507, 561, 200, 513, 545, 371' VEYA BASKA Bir Sorun hatasi nedeniyle açılmıyorsa telefona yazılım yükleyerek sorunu ortadan kaldırabilirsiniz sıfırlayın tanıştım.  Yazılım yükleme, SADECE Sorun oluştuğunda degil, telefonu formatlamak istediğinizde ya da güncelleme Yapmak istediğinizde de işe yarar.  Ayni zamanda telefonunuzda istediginiz dil paketi YOKSA DA BU İŞLEMLERİ yaparak dil yükleyebilirsiniz.
Yazılım yükleme işlemine başlamadan bir kez bataryanızı en az% 50 doldurun.  Iki tane Programa ihtiyacimiz var. için Yazılım Yüklemek  birincisi BlackBerry Desktop Manager programı, ONU Buraya Tıklayarak ind   iRip  kurunuz.  , Download PC Butonuna islemi Toplam indiriyoruz Windows Bilgisayar.   
İkinci sete Programı Olarak Sete Blackberry Device Software 'i Kuruyoruz İndirip.   
Cihazınız yukarıdaki cihazlardan farkli imkb lütfen Buraya islemi Toplam Kendi telefonunuza uyan yazılımı İNDİRİN.    
Onun Iki Programı kurduktan SONRA bilgisayarımızda aşağıdaki Adresi açıyoruz orda yararlanılır ettik vendor.xml dosyasini siliyoruz.   
C: Hareket \ Program Files \ Common Files \ Research In \ AppLoader
Dosyası sildikten SONRA SIM Express Yerde yararlanılır Loader.exe dosyasini açıyoruz. (Vista Win7 Kullanıcıları Sağ islemi Toplam "A.Ş. yönetici Olarak çalıştır "demeleri Gerekiyor.)       
Program açılınca telefonunuzu USB Kablosu Ile bilgisayara bağlayın.  Bilgisayar gereken donanımları Otomatik yükleyecektir.  Programda ILERI tuşuna basarak Bir Sonraki aşamaya geçiyoruz, eger Telefonunuz Bilgisayar Tarafından Gerçekleştirilme Gerçekleştirilme görülmüşse BAĞLANTI kutucuğunda 'usb' Seçeneği gözükecektir. Fakat BAĞLANTI yapılamamışsa kutucuk Boş olacaktır, Bu dugbumda lütfen telefon bağlantınızı Kontrol edin.     
Not:   . Bu aşamada Programı PIN, kilit kodu Gibi Bir ​​şifre isterse lütfen deneme hakkınız bitene Kadar yanlış şifre giriniz  Üst şifre girdiğinizde telefon Kendini sıfırlayacaktır yanlış üste.
Bağlantımızda Bir Sorun yok imkb ILERI Tusu Ile AYRINTILI Bir Sonraki aşamaya geçiyoruz. Bu aşamada programı, telefon Ile BAĞLANTI kuracaktır, Üçüncü seçenekte makarnalık YÜKLEYİN takılı Kalırsa lütfen makarnalık YÜKLEYİN dolana Kadar telefondan kabloyu çıkarıp Geri alıyorum.     
9700 yazılım yükleme 19700 yazılım yükleme 2










9700 CIHAZ gücelleniyor9700 yükleme Basarili Oldu











Şimdiki aşamada telefonumuza yüklenmesini istediğimiz dil seçeneklerini Uygulamaları Seçiyoruz ettik.  Seçimlerimizi yaptıktan SONRA  ILERI  Tusu Ile AYRINTILI Bir Sonraki aşamaya geçiyoruz.  Bu aşamada yükleme islemi başlayacaktır, Herhangi Bir ​​sorunda lütfen programın yönlendirmelerini dikkatlice okuyun uygulayın ettik.  Yükleme islemi bittiğinde telefon Kendini Otomatik başlatacaktır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder