26 Mayıs 2014 Pazartesi

Samsung B5510 Galaxy Y Pro Android 2.3.6 Yazılım Yükleme

       

Samsung B5510 Galaxy Y Pro Android 2.3.6 Yazılım Yükleme

       
Samsung B5510 Galaxy Y Pro telefonunuzun yazılımsal sorunları varsa, kendi kendine kapanıp açılıyorsa veya yazılım güncellemesi gerekiyorsa aşağıda anlatacağımız şekilde yazılım yükleyebilirsiniz. Yükleyeceğimiz yazılımın sürümü 2.3.6 dır. Orjinal yazılımdır.
Yazılım yüklemesi telefonunuzdaki tüm kişisel bilgilerinizi, verilerinizi ve sonradan yüklemiş olduğunuz uygualamaları silecektir. İhtiyacınız olan bilgilerin yedeğini alın. İşlem esnasında telefonun kapanmaması için telefonu şarja takın. Batarya şarj seviyesini en az %50 olacak şekilde ayarlayın. İsterseniz sim kart ve hafıza kartınızı telefondan çıkarabilirsiniz. Bilgisayarınızın telefon sürücülerini otomatik olarak yükleyebilmesi için bilgisayarınızda Kies programının kurulu olması gerekmektedir. Bilgisayarınızda Kies yoksa lütfen buradanindirip kurun. Kurduktan sonra programı açmanıza gerek yoktur.
İhtiyacınız olan dosyalar:
Her iki dosyayı da indirip .rar’dan çıkarın.
Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses kısma + home(ev) + güç tuşlarına beraber basın. Ekrana ingilizce yazılar gelince tuşları bırakıp b ir kez ses açma tuşuna basın. Bu işlem telefonunuzu Download Mode‘una alacaktır. Telefon download modundayken usb kablosu ile bilgisayara bağlayın.
samsung b5510 galay y pro android 2.3.6 yazılım yükleme
Odin programını açın. Telefon bağlantısında sorun yoksa programın ID:COM kutucuğunda bağlanılan com port numarazı yazacaktır. PDA butonuna tıklayıp indirdiğinizB5510XXLF4_B5510OJVLC1_B5510XXLF1_HOME.tar.md5 dosyasını seçin. Start butonuna tıklayarak yükleme işlemini başlatabilirsiniz. İşlem bitene kadar bağlantıyı kesmeyin. İşlem bittiğinde telefon kendini yeniden başlatacaktır. Telefon açıldığında kablo bağlantısını kesebilirsiniz. İşlem tamamdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder