26 Mayıs 2014 Pazartesi

iPhone iOS 7.1.1 Güncelleme (Güncel iTunes Anlatımlı)

       

iPhone iOS 7.1.1 Güncelleme (Güncel iTunes Anlatımlı)



Apple, iOS İşletim Sistemli iPhone iOS 7.1.1 Cihazlara yazılım güncellemesi Geldi.
Yaklasik 2 ay once 7.1 sürümüyle karşımıza Çıkan iOS, aradan EKLENDİ eklendi EKLENDİ Eklendi çok geçmeden Yeni Bir ​​güncelleme DAHA çıkarttı. Dun Akşam Gelen Güncelleme saatlerinde 16,5 Mb güncellemeyi tanıştım, Tipki Diğer güncellemeler Gibi Iki farkli yoldan yükleyebilirsiniz ettik boyutunda. İLKİ İnternet Bağlantısı Ile TELEFON uzerinden, ikincisi kesinti Kablosu Ile Bilgisayar iTunes Programı yardımıyla uzerinden ...     
Bilgisayar iTunes yardımıyla güncellemeyi Yüklemek isterseniz bilgisayarınızda's iTunes Programı Kurulundan olmalıdır. Uzerinden Degil imkb lütfen Buraya   islemi Toplam İNDİRİN.  
Apple marka iPhone, iPad ya da iPod Gibi mobil cihazlarınıza internet Ile güncelleme Yapmak isterseniz, ya% 50'nin uzerinde Olmalı ya da Sarja takılı vaziyette islemi yapmalısınız ŞARJ oranını cihazınızın.
Cihazınıza iOS 7.1.1 Sürümünü Yüklemek için telefon uzerinden izleyeceğiniz Yol'un; " Menü >> ayar Genel> Yazılım Güncelleme> İndir Yükle ettik . şeklindedir "Aşağıdaki Fotoğraflara Göz atarak da işlemleryolunu görebilirsiniz.     
iOS 7.1.1 Sürümünü Bilgisayar uzerinden iTunes programıyla Yüklemek isterseniz, cihazınızı bilgisayara bağlayın indirimi kablosuyla. Geçmeden bilgisayarınız cihazınızı tanıyıp COK açacaktır iTunes Programını Otomatik ettik. Aksi iTunes Programını Siz ACIN taktirde. Sorun Hala Devam ediyorsa telefonunuzu kapatıp Açın Tekrar bağlayın ettik.
Bilgisayarınız cihazınızı gördükten Bir Süre SONRA güncelleme uyarısını verecektir. Eger Otomatik Bulma yapılamazsa, Güncellemeleri denetle> İndir Güncelle yörüngesini izleyerek manuel Olarak aratma yapabilirsiniz ettik.




Apple cihazınıza güncelleme yapmadan lütfen ONU ihtimale Karsin bilgilerinizin yedeğini Alin kez.
Yukarıda için de geçerlidir Yöntemler Apple marka iPhone Akıllı telefonlarda oldugu Gibi iPod iPad Gibi ista ettik CIHAZLAR anlatılan!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder