26 Mayıs 2014 Pazartesi

Samsung I9300 Galaxy S3 E: failed to mount /efs (invalid argument) Hatası Çözümü

     

Samsung i9300 Galaxy S3 E: Hatası Çözümü / EFS mount (geçersiz argüman) başarısız oldu


Samsung'un Android telefonlarında sıkça rastlanan Bir Sorun gelir efs dosyasının silinmesi problemini   i9300 Galaxy S3   modelinde nasıL çözeceğinizi anlatacağız.
Telefonunuzda Sorun meydana geldigini genelde telefon ÇALIŞMAZ, ekran öylece Kalir ettik gelir güç tuşuna bastığınızda samsung Aradığın. Araya  Bazi durumlarda sürekli reset atar.
Telefonunuzda Sorun Varken Tus kombinasyonları Çalışır'dan. Araya Ses açma + home + güç tuşlarıyla KURTARMA mode'a (format Menüsü) girebilirsin iz. Ses Kisma + ev + güç tuşlarıyla Indirme moduna Geçer.        
Biçim menüsüne girdiğinizde kırmızı yazıyla E: (Geçersiz Argüment) / EFS bağlanamadı uyarısı gözükür.    
Efs Dosyası Telefonun imei numarasının Kayıtlı oldugu dosyadır.  Eger DAHA kez Bir efs dosyanız Varsa telefonunuzu kolayca onarabilirsiniz. yedeklenmiş  Nato'da efs yedeğiniz YOKSA Bizim verecegimiz dosyayı yükleyerek Telefonu Çalışır Hale getirebilirsiniz.  Nato'da telefonunun imei Numarası 0049 Ile başlayan Bir Numara olacaktır. YANI telefon kayıt Dışı gözükecek sebeke alamayacaksınız ettik. Bunun Içinde Z3X Box Gibi Bir ​​kutu Ile Yeniden imei yazılması Gerekmektedir. Normal kullanıcıysanız Bir Teknik servise gidip imei Onarımı yapmalısınız.       
İhtiyacınız Olan Dosyalar.
1: EFS_I9100XXKH3_CL479037_REV02_user_low_ship.tar   (. Kendi yedeğiniz Varsa ONU KULLANIN)
Bilgisayarınızda's en Kies Programı YOKSA lütfen Kies Programını aşağıdaki linklerden indirip Kurun.  resetleyin bilgisayarınızı Kurulumu yaptıktan SONRA.
Telefonunuzu kapatın.  Telefon kapalıyken ses Kisma + ev + güç tuşlarına basarak ekrana Beraber ingilizce Yazılar gelene Kadar Basili TUTUN. Yazıları görünce Tuşları bırakıp Bir kez ses açma tuşuna havzası. Bu Islem Moduna alacaktır İNDİRİN telefonunuzu. Bu şekildeyken Telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağlayın. Sürücülerin otomaitk yüklenecektir Olarak.        
i9300 e EFS bağlanamadı
Odin   . Programını Açın  Telefon bilgisayara başarıyla bağlanmışsa ID: COM kutucuğunda bağlanılan com port numarasını göreceksiniz.  Bootloader Butonuna islemi Toplam İndirdiğiniz EFS_I9100XXKH3_CL479037_REV02_user_low_ship.tar.md5 dosyasini Secin. Yükleme işlemini başlatmak için baslayın Butonuna basınız. Kısa bir yüklemeden SONRA telefon Kendini Yeniden başlatacaktır. Eger Kendi orjinal efs yedeğinizi yüklemişseniz telefonunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz. Eger Bizim BURADA Verdiğimiz efs yedeğini kullandıysanız DAHA kez de dediğim Gibi Yeniden orjinal imei numarasının telefona Yüklenmesi gerekecektir. Eger yüklemeye ragmen telefon açılmıyorsa lütfen yazılım yükleyin.            
Bu Islem Z3X kutusu Ile kolaylıkla Yapılabilir.  IMEI ONARIM işleminden SONRA AYRICA respir AĞ seçeneğini de uygulamanız gerekecek.  Normal kullanıcıysanız Bir Teknik vatani Gidin lutfen.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder