4 Ekim 2013 Cuma

samsung telefonlarda numara engelleme ve kaldırma işlemı

Android Samsung Telefonlarda Numara Engelleme ve Engellemeyi Kaldırma

Dana önce Android olmayan Samsung telefonlarda nasıl numara engelleneceği konusunu anlatmıştık. Eğer telefonunuz Android değilse bu konuya göz atabilirsiniz.  samsung telefonlarda numara engelleme
Android işletim sistemine sahip bir samsung telefonunuz varsa  diğer çoğu markada olmayan numara engelleme özelliğine sahipsiniz demektir. Sizi rahatsız eden numaraları engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz numara sizi aradığında direk meşgule düşer.
Engelleme yapacağınız numaranın arama kaydında gözükmesi gerekmektedir. Ayrıca arama ayarlarında numara ekleme seçeneği de mevcuttur ancak arama kaydından numara engelleme dapa pratiktir. Arama kaydında numara engeleyebeilmek için  ya o numaranın sizi aramış olması ya da sizin o numarayı aramış olmanız gerekmektedir. Arama kaydını açın. Engeleyeceğiniz numaranın üstüne dokunun ve basılı tutun. Aşağıdaki resimde gördüğünüz seçenekler çıkacaktır.
android samsung numara engelleme 1Reddedilen listesine ekle seçeneğine dokunup numarayı engelleyebilirsiniz.  Engelliler listesii görmek ve engellediğiniz numaraları yönetmek isterseniz Arama Kaydında iken  soldaki dokunmatik seçenekler tuşuna dokunduğunduğunuzda  Arama Ayarlarını göreceksiniz.
android samsung numara engelleme 2
Arama ayarlarına girdiğinizde en üst seçenek olarak Arama reddetmeyi göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunup Otomatik reddedilecekler listesini düzenleyebilirsiniz.
android samsung numara engelleme 3Oluştur ile engelli listesine yeni numara ekleyebilirsiniz. Engelli olan numaraların engelini kaldırmak içinse karşılarındaki kutucuğu işaretleyip çöp kutusu ikonuna dokunmanız yeterli.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder