4 Ekim 2013 Cuma

Samsung i9300 Galaxy S3 Root Yapma

Samsung i9300 Galaxy S3 Root Yapma


Samsung i9300 Galaxy S3 telefonunuzun tüm yetkilerini kontrol etmek istiyorsanız telefona root işlemi yapmalısınız. Telefonu rootlayarak telefona Superuser diye bir uygulama kurmuş olacak ve yetkilendirme işlemini bu uygulama üzerinden yapabileceksiniz.
Rootlama işlemi telefonunuzdan herhangi bir bilgi, veri silmeyecektir. Batarya şarj seviyesinin en az %25 olmasına dikkat edin. Root işlemini yapabilmek için bilgisayarınızda telefonunuzun sürücülerinin yüklü olması gerekmektedir. Bu yüzden eğer bilgisayarınızda Kies programı yüklü değilse buradan programı indirip kurun. Programı sadece kurun, Kies ile bir işimiz olmayacak. Otomatik açılırsa geri kapatın.
İhtiyacımız olan dosyalar:
1: i9300 Root & Odin
Dosyayı indirip.rar’dan çıkardığımızda aşağıdaki dosyaları göreceğiz.
i9300 root dosyalar
Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses kısma + home (orta tuş) + güç(açma-kapama) tuşlarına beraber basın ve basılı tutun. Ekranda renkli ingilizce yazılar çıkacaktır. Tuşları bırakın ve bir kere ses açma tuşuna basın. Bu işlem telefonunuzu Download Mode‘a alacaktır. Bu şekilde telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayın.
İndirdiğiniz Odin3-v1.85 programını açın. Bağlantı gerçekleşmişse programın ID:COM kutucuğunda bağlanılan com port numarası gözükecektir.Başka herhangi bir iaşretleme yapmadan PDA butonuna basıp indirdiğinizCF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar.md5 dosyasını seçin. Start butonu aktif olduğunda Start butonuna basın. Kısa süreli bir yükleme işlemi gerçekleşecektir. Yukarda PASS yazısını gördüğünüzde telefonun usb bağlantısını koparabilirsiniz. Telefon kendiliğinden açılacaktır. Menüye girdiğinizde Superuser uygulamasını göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder