4 Ekim 2013 Cuma

Samsung N7100 Galaxy Note 2 Format Atma

Samsung N7100 Galaxy Note 2 Format Atma


Daha önce Android 4.1.1  sürümüne sahip olan Galaxy Note 2 telefonlar için formatlama yöntemini buradaanlatmıştık. Bu makalede ise android 4.1.2 yüklü cihazlar için format işlemine değineceğiz. 4.1.1 sürümünde mevcut olmayan Recovery Mode 4.1.2 ile Note 2 telefona entegre edilmiş olup telefonumuzu daha kolay formatlayabilmemiz sağlanmıştır.
Format işlemi genelde ekran deseni unutulduğunda, bloke edildiğinde veya başka uygulama problemleri oluştuğunda telefonu sıfırlayıp sorunlardan kurtulmanızı sağlar. Format işlemi telefonunuzdaki bütün bilgilerinizi siler. Yedek alabiliyorsanız lütfen bilgilerinizin yedeğini alın. Ayrıca batarya şarj seviyesinin %50‘nin üzerinde olmasını sağlayın.
Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses açma + home(orta tuş) + güç(açma-kapama) tuşlarına beraber basıp basılı tutun. Ekranda Samsung logosunu görünce güç düğmesini bırakın ancak diğer iki tuşa basılı tutmaya devam edin. Biraz sonra Android logosunu göreceksiniz. Android logosunu görünce diğer tuşları da bırakabilirsiniz. Telefon Recovery Mode‘ta açılacaktır. Bu aşamada dokunmatik ekran çalışmayacaktır. Aşağı yukarı gitmek için ses tuşlarını, onaylamak için güç düğmesini kullanın.
n7100 galaxy note 2 format atma
Ses tuşları yardımıyla wipe data/factory reset seçenğinin üstüne gelip güç düğmesine basın. Açılan seçeneklerden yes delete all users data seçeneğini seçiğ güç düğmesine tekrar basın. Bu işlem telefonunuzu formatlayacaktır. Şimdi reboot system seçeneği ile telefonu yeniden başlatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder