11 Nisan 2014 Cuma

Samsung G7100 Galaxy Grand 2 Download Mode


Samsung G7100 Galaxy Grand 2 Download Mode


Samsung G7100 Galaxy Grand 2
telefonunuza ‘Odin’ yardımıyla yazılım yüklemek isterseniz bunu aşağıda anlatacağımız yöntemle yapabilirsiniz.
Download Mode diğer bir adıyla Odin Mode telefonunuzu yazılım yüklemeye hazır hale getirir. Bu moda alınmamış bir Samsung modeline sıfırdan yazılım yüklemesi yapamazsınız. Telefonu yazılım yükleme moduna almak için telefonun fiziksel tuşlarından yararlanmalısınız.
Galaxy Grand 2 modelini Download Moda almak için telefonu kapatın ve ses kısma, ana ekran(home) ile açma-kapama(kilit) tuşlarına birlikte basarak telefonu açın. Dolayısıyla yapılması gereken tuş kombinasyonu ses kısma tuşu + ana ekran(home) + açma-kapama(kilit) tuşu şeklindedir.
İşlemi başarıyla gerçekleştirdiğinizde içinde ünlem işareti bulunan sarı bir uyarı levhasının yer aldığı ekranla karşılaşırsınız. Bu ekran teyit amaçlıdır; ses açma tuşuna bir kez basarak Download moda geçebilir ya da ses kısma tuşuna bir kez basarak telefonu normal olarak yeniden başlatabilirsiniz.
samsung-g7100-galaxy-grand-2-download-odin-mode

Download moda alınmış Galaxy Grand Neo telefonunuzu bu moddan çıkarmak için telefon kapanana kadar bekleyebilir ya da bataryayı çıkarıp takarak yeniden başlatabilirsiniz. Telefonu download moda almanızın ya da yanlışla download moda sokmanızın telefona bir zararı olmaz. Bu yüzden yanlış tuşlara basmak yüzünden telefonun download moda geçmiş olmasını dert etmenize gerek yok!
NOT: Yukarıda anlatılan yöntem Samsung Galaxy Grand 2 modelinin SM-G710, SM-G7100, SM-G7102, SM-G7105 gibi tüm ürün kodları için geçerlidir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder