11 Nisan 2014 Cuma

Dark Evo X5 Extreme Series Format Atma aynı zamanda desen şifersini unutanlar için çözumdur



Dark Evo X5 Extreme Series Format Atma


Dark Evo X5  model telefonu da Android işletim sistemine  sahip olduğu için model – desen şifrenizi unuttuğunuzda veya bloke ettiğinizde tuş kombinasyonu ile recovery mode‘a girip format atmanız gerekmektedir.
Bu format yöntemi telefonunuzdaki tüm bilgilerinizi silecektir. Format esnasında telefonunuzun kapanmasını önlemek için lütfen telefonunuzu şarja takıp batarya şarj seviyesini en az %25 seviyesine getirin.
NOT: Eğer telefonunuza menüye ulaşabiliyorsanız ayarlardan telefonu sıfırlayabilirsiniz. Menüye ulaşamıyorsanız aşağıdaki yöntemi deneyin.
Telefonunuzu kapatın.
dark evo x5 format atma
Telefon kapalıyken ses açma + güç(açma-kapama) tuşlarına beraber basın. Ekrana ışık geldiğinde güç tuşunu bırakıp ses açma tuşuna basmaya devam edin. Biraz sonra ekranda bir Android logosu göreceksiniz. Ses açma tuşunu da bırakın.
Ekranda android logosu varken bir kere ‘güç’ tuşuna basın. Ekranda recovery mod seçenekleri gelecektir.
Önemli not: Bu ekranda dokunmatik çalışmayacaktır. Seçenekler arasında gezinmek için sadece ses kısma tuşunu kullanın.
Ses kısma tuşu ile wipe data factory reset seçeneğinin üzerine gelin ve onay için ses açma tuşuna basın.
Çıkan seçeneklerde yine ses kısma tuşu ile yes delete all user data seçeneğinin üzerine gelip, yine onay için ses açma tuşuna basın.
Bu işlem telefonunuzu formatlayacaktır. Telefonunuzdaki bilgilere bağlı olarak işlem biraz uzun sürebilir, lütfen sabırla işlemin bitmesini bekleyin. Şimdi ‘Reboot system now‘ seçeneği ile telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz, telefonunuz formatlanmış şekilde açılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder