5 Şubat 2015 Perşembe

Samsung S7562 Galaxy S Duos Android 4.0.4 Yazılım Yükleme

Samsung S7562 Galaxy S Duos Android 4.0.4 Yazılım Yükleme


Samsung S7562 Galaxy S Duos telefonunuzda Android 4.0.4 ICS sürümünden daha düşün bir sürüm kullanıyorsanız veya yazılımsal sorunlar yaşıyorsanız telefonunuzu güncelleyerek bu sorunlardan kurtulabilir ve telefonun donanımından en verimli şekilde faydalanabilirsiniz.
Yazılım yükleme işlemi telefonunuzdaki bilgileri ve verileri silecektir. Yükleme yapmadan önce ihtiyacınız olan önemli bilgilerinizin yedeğini alabilirsiniz. Telefonu şarja takın. Batarya şarj seviyesini en az %50 olacak şekilde şarj edin. İsterseniz sim kartlarınızı ve hafıza kartlarınızı telefondan çıkarabilirsiniz.
Not: Öncelikle wi-fi veya Kies ile güncellemeyi öneririz.  Wi-fi veya Kies ile güncelleme bulunamıyorsa aşağıda anlattığımız yöntemi uygulayabilirsiniz.
Sürücülerin otomatik yüklenebilmesi için lütfen bilgisayarınıza Kies programını kurun. Bilgisayarınızda Kies yoksa lütfen buradan indirip kurun.
İhtiyacınız olan dosyalar:
Her iki dosyayı da indirip .rar’dan çıkarın.
Telefonu kapalı konuma getirin.
Telefon kapalıyken ses kısma + home(orta tuş) + güç(açma-kapama) tuşlarına beraber basın ve basılı tutun. Ekranda ingilizce yazıları görünce tuşları bırakın ve bir kez ses açma tuşuna basın. Telefonunuz Download Mode‘una girecektir.
Telefon download modundayken usb kablosu ile bilgisayara bağlayın. Sürücüler otomatik olarak yüklenecektir.
s7562 galaxy s duos android 4.0.4 yazılım yükleme
Odin programını açın. Telefon ile bilgisayar birbirine başarılı şekilde bağlanmışsa ID:COM kutucuğunda telefonun bağlandığı com port numarası gözükecektir.
PDA butonuna tıklayıp indirdiğiniz S7562XXBMJ1_S7562OJVBMJ2_S7562XXBMJ1_HOME.tar dosyasını seçin.
Start butonu aktifleştiğinde butona tıklayıp yükleme işlemini başlatabilirsiniz. Yükleme işlemi ortlama 7 dakika sürmektedir. Yükleme bittiğinde program penceresinin sol üstünde PASS yazısı yazar ve telefon kendini yeniden başlatır. Telefona kendini yeniden başlattıktan sonra usb kablosunu çıkarabilirsiniz. İşlem tamadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder